2021. május

25máj09:0011:00Asztali illem- avagy étkezési kultúra A-tól Z-ig - "ONLINE"

Több

Esemény leírása

ELŐADÁS FELVÉTELE 1. rész

ELŐADÁS FELVÉTELE 2. rész

ELŐADÁS ANYAGA

Mi a különbség evés és étkezés között?
Milyen üzleti rendezvényeken van jelen az étkezés?
Mit mivel- kézzel, késsel, villával?
Milyen trendek vannak jelen a gasztronómiában?
Kultúrák versus étkezések

Ahány ház/ kultúra annyi szokás; – az étkezési módok, táplálkozási rituálék vonatkozásában is-, de valamennyiben közös az, hogy az étkezés központi szerepet kap a társas kapcsolatépítés, illetve kapcsolattartás során.
Gondoljunk csak arra, amikor egy csésze kávéra invitáljuk rég nem látott ismerősünket, vagy amikor egy potenciális partnert hívunk meg egy üzleti vacsorára. De sok esetben éppen a konferencia szünetében közösen elfogyasztott ebéd jelenti a későbbi kapcsolat alapját.
Az étkezés soha nem csak a táplálkozásról szól, hanem kapcsolódási alkalom másokhoz. Mivel a közösen elfogyasztott étel keretet ad a társas érintkezésnek és együttlétnek, így nem mindegy, hogy milyen módon és körülmények között kerül sor rá.
A következő interaktív előadásunk során áttekintjük a főbb lépéseket, hogy az étkezés ne csupán gasztronómiai élményt nyújtson, hanem a sikeres kapcsolatok alapjaivá is váljék.

Előadó: Dr. Bittó Renáta

REGISZTRÁCIÓ

 

Időpont

(Kedd) 09:00 - 11:00

Menü bezárása
X