Bartha Anikó
HR csapatépítész, coach, jóllét mentor
A FirmUP! társalapítója, tulajdonosa. Több mint 25 éves HR és vezetői tapasztalata van, amivel segíti a KKV vállalkozásokban egy hatékonyan együttműködő, igazi csapat felépítését. Emellett coachként rövid idő alatt képessé teszi az ügyfeleit (ha ők is akarják) aktuális problémáik, válsághelyzetük kezelésére. Mottója: “Csak jó hangulatban, jó érzéssel, egymást, kollégákat és az ügyfeleket tisztelve lehet dolgozni, értékesíteni – azaz ÉRTÉKET teremteni!”
Bedi Viktor
Bedi Viktor
Ügyvezető / tulajdonos
 
Több mint 20 éve audiovizuális tartalomértékesítéssel foglalkozik. Fotóügynökségei a céges láthatóság teljes területét lefedően segíti a vállalkozások, ügynökségek és a médiumok világát. Célja, hogy a tabuk és félinformációk helyett tisztán, érthetően beszéljünk a mindenki számára nélkülözhetetlen képekről.
Dr. Bittó Renáta

Dr. Bittó Renáta
Szakvizsgázott jogász, európai szakjogász, protokollszakértő, oktató, tréner.

Több mint 10 éve oktat a felnőttképzésben; felsőoktatásban, valamint tart tréningeket, előadásokat az üzleti szektor piaci szereplőinek. Hitvallása: „Közös összefogással minden lehetséges”.

Dr Farkas Ilona
Dr. Farkas Ilona
orvos
 
17 éve foglalkozik képzésekkel, tréningekkel. 2001 óta pedig az egyik, világszinten vezető tanácsadó cég ügyvezetője, a Vezetői és Értékesítési programok mester trénere és Mester coach.
Dr. Gyarmathy Miklós
gyógyszerész
 
25 éve foglalkozik képzésekkel, vezetői tanácsadással pedig 18 éve. 2019-ben alapította meg saját tanácsadó vállalatát. Nagy- és multinacionális cégekkel és KKV szektorral is dolgozik. Értékesítési programokkal, vezetői tanácsadásokkal segíti, támogatja partnereit.
Gyovai János
Gyovai János
 

A kereskedelem mellett multinacionális cégeknél, pénzügyi területen 16 évet tevékenykedett. Itt vált képzett tréneré. Tartott kommunikációs-, tárgyalástechnikai-, eladástechnikai-, motivációs-, vezetőképző-, személyiségfejlesztő-, csapatépítő-, DISC- és outdoor tréningeket. 2002 óta több ezer hallgató képzésében, fejlesztésében, motiválásában vett részt.

László Zoltán
Értékesítés támogató és tréner
 

Oktatott utcai kérdőíveseket, call center munkatársakat, direkt értékesítőket, hirdetés szervezőket, vezetett pénzügyi cégeknél értékesítő csapatokat, bankoknál és biztosítóknál is oktatott. Igyekszik gyakorlati, kreatív és vicces lenni. Háromszáz forinttal költözött Budapestre, mindent nulláról, értékesítéssel és kommunikációval épített fel, erről szól az első könyve is: Kelj fel és zárj.

Menyhárt Ágota
 

Közgazdásztanári végzettséggel hivatásszerűen oktatással, fejlesztéssel és oktatási rendszerek kialakításával foglalkozik, mely magába foglalja a betanítási, integrációs programoktól kezdve a készségfejlesztést és a szakmai képzést is. Mindezt online és offline tréningek, anyagok és vizsgarendszer segítségével. Mottója: Küldetésem a te célod, sikerem a te sikered!

Molnár Eszter
Molnár Eszter
 

1999 óta foglalkozik felnőttképzéssel, 2004 óta vezetőképzéssel, személyiség fejlesztéssel. Fontosnak tartja, hogy folyamatosan képezze magát. Keresi az új utakat, amelyek értéket adnak a tréningjei résztvevőinek.

Boldog és bölcs, aki ezzel ébred: ma jobb akarok lenni, mint tegnap voltam.” – Francois Fénelon

Palánkai Gábor
Palánkai Gábor
cégépítési szakember, üzleti mentor
 

Közel 20 éve vezet cégeket, épít vállalkozásokat, a saját gyakorlatából hozta létre azt a cégépítési módszertant, ami bizonyítottan működik a magyar KKV-kban, az étteremtől a termelő vállalkozásig. Vallja, hogy a cégvezetés egy önálló szakma, amit ugyanúgy kell tanulni, mint bármely mást, erre hozta létre az Ügyvezető Akadémiát.

Stumpf Zsuzsanna
Stumpf Zsuzsanna
 
Szervezetfejlesztőként, mentálhigiénés és párkapcsolati tanácsadóként, trénerként és IMX konzulensként dolgozik. Eszközei az egyéni, vezetői és csoportos diagnosztika, fejlesztések, képzések. Módszere a humán, de direkt, egyéni és azonnali megoldásnyújtás.
Válóczy István
Válóczy István

gyémántdiplomás gépészmérnök,
repülő hadmérnök,
rendszerszervező
Vittinger László

kapcsolatépítész, értékesítés fejlesztő

A FirmUP! társalapítója, tulajdonosa és a Sales Dopping Club alapítója. 29 éves értékesítési és 10 éves tanácsadói, tréneri tapasztalattal a háta mögött segíti a KKV vállalkozásokat a kapcsolatépítés és az értékesítés hatékonyságának fejlesztésében. A “Ne tukmálj! Értékesíts!” és a “Rántsuk le a leplet a networkingről!” című könyvek szerzője. Mottója a könyv címéhez hasonló: “Tukmálás helyett tedd értékessé a termékedet!”

Menü bezárása
X