2023. szeptember

29szep09:0011:00ÜZLETI REGGELI „online” rendezvény

Több

Esemény leírása

ELŐADÁS FELVÉTELE

KOCSIS ZSUZSANNA KIAJÁNLÓ

KOCSIS ZSUZSANNA WORKSHOP

NÓGRÁDI ATTILA BEMUTATKOZÓ

NÓGRÁDI ATTILA PREZENTÁCIÓ

Üzleti reggeli részvevők

A rendezvényen két cég kap lehetőséget arra, hogy részletesebben bemutassa szolgáltatásait, de természetesen minden résztvevő röviden, egy percben bemutatkozik és megismerteti saját vállalkozását a többiekkel.

  1. Proaktív ügyfélszerzés és InnoLeads ügyfélszerzés támogató szoftver ismertetése

„A legjobb lenne, ha az ügyfelek csak úgy jönnének saját maguktól.” Van az a szint, amikor ez már működik és ajánlások útján jönnek az üzletek. Ennek a kellemes ügyfélbőségi állapotnak az eléréséig sokat kell tenni.

Kocsis Zsuzsi, az InnoLeads értékesítés támogató szoftver tulajdonosa olyan módszereket, tevékenységeket mutat meg, amelyek segítségével új üzleti lehetőségeket tudnak a cégvezetők, értékesítők előkészíteni a cégeik számára. És mutat arra is jó gyakorlatot, hogy mit és hogyan kell csinálni annak érdekében, hogy minél több üzleti lehetőség üzletbe forduljon.

Amire büszke, az a visszajelzés, amit a napokban érkezett hozzá:” Zsuzsi, Neked köszönhetően olyan új ügyfeleim és munkáim vannak, amik tavaly még elérhetetlennek tűntek.”

Előadó: Kocsis Zsuzsanna

  1. Kedvezményes bankfüggetlen POS terminál lehetőségek ismertetése

Az infláció miatt minden drágul, beleértve a vállalkozások pénzügyi költségeit is, ezért egyre magasabb a működtetési és finanszírozási költség. Fontos, hogy mennyire tudunk hatékonyak lenni a gazdálkodásban, ehhez kínálunk most segítséget.

Csökkentse most vállalkozása pénzügyi költségeit, ehhez új eszközökkel és tanácsadással segítünk!

A Novopayment Kft. bankfüggetlen POS termináljai könnyedén megoldják ezt a problémát.

Előadó: Nógrádi Attila

REGISZTRÁCIÓ

Időpont

(Péntek) 09:00 - 11:00

Menü bezárása
X