2020. július

31júl09:0011:00Üzleti Reggeli - "ONLINE"

Több

Esemény leírása

Az előadáson két cég kap lehetőséget arra, hogy részletesebben bemutassa szolgáltatásait, de természetesen minden résztvevő röviden, 1 percben bemutatkozik és megismerteti saját vállalkozását a többiekkel.

1. LFLS© – Language Financial and Legal Solutions© nyelvi, gazdasági-pénzügyi és jogi szolgáltatások

Előadó: Dr. Vigh Adrienne

Az LFLS© a hitelesség jegyében az üzleti világ és a gazdasági élet szereplői részére komplex módon, az innovatív szemléletmódot előtérbe helyezve nyújt nyelvi, gazdasági-pénzügyi és jogi szolgáltatásokat.

Az üzleti reggeli lehetőséget biztosít arra, hogy a résztvevők közelebbről megismerjék az LFLS© tevékenységét, az általa közvetített értékeket, illetve betekintést kaphatnak abba, hogyan és milyen formában működnek, illetve támogatják egymást az egyes területek.

2. A mozgókép mint nyelv használata

Előadó: Egri Manó creative video producer

Specialitásom a mozgókép mint nyelv használata. Édesapám filmproducer és neki köszönhetően gyerekkorom óta tanulom a filmkészítés szakmai fogásait, minden bizonnyal életem végéig. Nagyjából 5 évet töltöttem el kereskedelmi televíziózás legkreatívabb területén: a promó gyártásban, ahol ezeket a szakmai fogásokat megtanultam értékesítői vagyis marketing szemlélettel alkalmazni. Ezt a szakmai tudást kívánom most az ügyfeleim szolgálatába állítani, mint kreatív videó illetve reklámfilm producer.

Az én munkám abból áll, hogy ha a megbízó kér tőlem egy két perces vállalati bemutatkozó filmet, akkor abban két percben minden egyes másodperc hasznos információval legyen kitöltve, és az átadni kívánt üzenet eljusson a célcsoporthoz.

REGISZTRÁCIÓ

 

Időpont

(Péntek) 09:00 - 11:00

Menü bezárása
X