2020. november

27nov09:0011:00Üzleti Reggeli

Több

Esemény leírása

1.) A kortárs műtárgy, mint élményteli befektetés

Előadó: Gajzágó György
Kortárs Műgyűjtő Akadémia (CCA) igazgató

Az utóbbi időben a Deloitte szakmai partnereként háromalkalmas, Art&Business kortárs művészeti online „sommelier tanfolyamokat” tartok olyan cégtulajdonosoknak, ügyvezetőknek, marketing- és HR vezetőknek, akik kényelmesen, gyorsan és hatékonyan szeretnék megszerezni ezeket a ma már egyre inkább elvárt alapismereteket, illetve aktiválnák vagy rendszereznék ezirányú tudásukat.

Mi a kortárs? Mi köze a művészetnek az üzlethez? Mitől művészet, mitől műtárgy, mitől iparág? Hogy működik, mi a célja és értelme? Miért kedvelt befektetési forma ez a nyugati világban?

Megannyi kérdés, ami kimondatlanul is foglalkoztatja napjaink üzletembereit, miközben a kortárs egyre inkább globális topik, társasági téma, az üzleti kapcsolatok és a nemzetközi kulturális hidak építésének fontos együtthatója.

2. ) ÉTREND Magyar Konyhafőnökök Egyesülete bemutatja: Magyarország Étele programot

Minden étteremnek jó lehetőség a vendégek (becsalogatásához) érdeklődésének felkeltésére

Előadó: Friedrich Antal
Cégtulajdonos, Szakács Mester, Étrend egyesület elnöki tanácsadó, PMKIK Turizmus vendéglátás pótküldött

Egy hatalmas presztízsű, 100%-ban hazai szakácsverseny életre hívása volt a célunk, melynek során kiváló szakácsok prezentálásában olyan ételek születhetnek majd, melyben a vidék és a hazai termelés is visszaköszön. Emellett természetesen az identitás megőrzése és a hagyományaink átmentése is a céljaink között szerepelt. Így született meg mára a verseny, melynek legnagyobb presztízsét az adja, hogy az adott évben a győztes étel lesz „Magyarország étele”.

REGISZTRÁCIÓ

 

Időpont

(Péntek) 09:00 - 11:00

Menü bezárása
X