2023. szeptember

20szep(szep 20)09:0021(szep 21)15:00Esemény elmaradEnneagram II. TRÉNING

Több

Esemény leírása

Az ENNEAGRAM
Sikerének titka, hogy amíg a legtöbb személyiségtipológia csak leírja, jellemzi a különböző típusokat, addig az Enneagram segítséget is nyújt a kívánt változás irányába. Márpedig az emberek nem csak önmaguk és mások megismerésére, megértésére törekednek, hanem szeretnének változni és másokon is változtatni. Ezt a feladatot teljesíti tudományos alapokon állva az Enneagram. Nemcsak 9 személyiségtípust karakterizál, hanem a tipikus magatartások motivációira is rákérdez, megpróbálja az életrajzi összefüggéseket átvilágítani, az élet- és magatartási mintákat felfedni. A hajtóerők, törekvések, külső és belső jellemvonások megfogalmazása mellett meghatároz együttműködési irányelveket, kezelési stratégiát és felhívja a figyelmet a lehetséges csapdákra, illetve a fejlődés útjára.
A tréning célja:
Az Enneagram I. tréningen a résztvevők megismerték a karakterek jellemzőit, megtanulták miről ismerhetőek fel az egyes típusok.
Az Enneagram II. tréning célja elmélyíteni a megszerzett tudást. Elsajátítani az egyes kerekterekkel legeredményesebb kommunikációs technikákat. Megismerni a kollégák, vezetők legfőbb mozgatórugóit, erősségeiket és fejlesztendő területeiket, mely feladatkörben lehet a legeredményesebben számítani rájuk.
Bizonyos esetekben az egyes emberek személyiségváltozását felismerni, amellyel támogatást tudunk nyújtani a fejlődésükhöz.
Az Enneagram II. tréninget azoknak ajánljuk, akik elvégezték az Enneagram I. tanfolyamot.

Előadó: Molnár Eszter

REGISZTRÁCIÓ

Regisztrációs határidő: 2023.09.13.

A kétnapos tréning kedvezményes díja 30.000 Ft

A jelentkezést a regisztráció (és befizetés) beérkezésének sorrendjében fogadjuk, maximum 20 fő.

 

Időpont

20 (Szerda) 09:00 - 21 (Csütörtök) 15:00

Helyszín

Pest Megyei KISOSZ

1115 Budapest, Bartók Béla út 134.

Menü bezárása
X