2020. augusztus

28aug09:0012:00Üzleti reggeli

Több

Esemény leírása

A rendezvényen két cég kap lehetőséget arra, hogy részletesebben bemutassa szolgáltatásait, de természetesen minden résztvevő röviden bemutatkozik és megismerteti saját vállalkozását a többiekkel. Ennek érdekében mindenki hozzon magával megfelelő számú névjegykártyát, vagy egyéb bemutatkozó anyagot, amit átadhat a résztvevőknek.

1.) Dr. Losó Adrienn igazgató, MireliteMirsa Zrt.

A MIRELITE MIRSA ZRT. 100%-ban magyar családi vállalkozás. Gyorsfagyasztott zöldség, gyümölcs, tésztás, húsos és félkész termékeket gyárt magyar alapanyagokból a tradicionális MIRELITE márkanév alatt. Termékeit nemcsak a belföldi piacokra, de közel 60 országba is értékesíti több mint 35 éve.

2.) Fülöp Norbert borász, Irsa Bor Kft / Pino pincészet

Vállalkozásunkat a minőségi borfogyasztás és kultúra iránt növekvő keresletet látva indítottuk el 2015-ben.
Ültetvényük a kiskunsági borvidék északi részén, Albertirsán helyezkedik el. Az általunk telepített szőlőfajták illeszkednek a borvidéken jellemzően termesztett fajtákhoz. Ilyen az Irsai Olivér és a Kékfrankos, amiből rozét és vörös bort is készítünk.
Fontosnak tarjuk, hogy kunsági borvidék elfoglalja méltó helyét a magyar bor és gasztro térképeken.
Ennek alapja, hogy a legnagyobb volumenben belföldön értékesített borok erről a borvidékről származnak (könnyű nyári fröccsborok).A minőség mellett a brand építést is kiemelten fontosnak tartjuk.Az iparágra jellemző hosszútávú megtérülést, vendéglátással és fesztivál szervezéssel szeretnék csökkenteni.Elsődleges értékesítési csatornánk a pince/bemutatóterem, ahol a kereskedői árrést kikerülve tudunk a vásárlók számára kedvező áron palackozott bort kínálni.

Előadó: Gyovai János

REGISZTRÁCIÓ

 

Időpont

(Péntek) 09:00 - 12:00

Helyszín

Mirelite Mirsa Zrt.

2730 Albertirsa, Baross u. 78.

Menü bezárása
X