Bemutatkozás

VÁLLALKOZÓI SIKER KLUB konkrét megoldást ad a vállalkozások napi problémáira!

A  klub rendezvényei a Pest Vármegyei és Érdi Kereskedelmi és Iparkamara (PMKIK) és a Pest Vármegyei KISOSZ (KISOSZ), valamint a Webképző (e-learning) szervezésében kerülnek megrendezésre.

Vállalkozói Siker Klub logó kicsi
"A siker titka, hogy a szokásos dolgokat szokatlanul jól csinálod."
John D. Rockefeller
John D. Rockefeller

Víziónk

Egy hatékony, gazdaságfejlesztő szakmai közösség kialakítása

Célunk

Közép-, kis- és mikrovállalkozások napi problémáinak megoldására konkrét válaszokat adjunk.

Fejlesszük a vállalkozói kultúrát és a vezetők ismereteit.
 
Tagságunk számának- és kapcsolati tőkéjének bővítése.

Módszerünk

Nyilvánosan publikált éves tematikát készítünk.

Havi rendszerességgel interaktív találkozókat tartunk.
 
Előadásaink anyagait e-learning rendszeren elérhetővé tesszük.
 
Igény szerint, egy-egy témakör részletesebb megismerésére egész napos, nyílt tréningeket szervezünk.

Alapítók

A VÁLLALKOZÓI SIKER KLUB megálmodói, megalkotói nagy tapasztalattal és ambícióval bíró szakemberek.

Vállalkozói Siker Klub alapítói
Dr Farkas Ilona orvos

DR. FARKAS ILONA

orvos
 
17 éve foglalkozik képzésekkel, tréningekkel. Filozófiája: mindenkiből ki lehet hozni a legjobbat. 9 éven át gyűjtött tapasztalatot a multinacinális cégek világából, ahol TOP menedzser, Tréningosztály vezető volt. 2001 óta pedig az egyik, világszinten vezető tanácsadó cég ügyvezetője, a Vezetői és Értékesítési programok mester trénere és Mester coach. Számos, magyar piacra igazított új képzési program kidolgozása fűződik még nevéhez. Többek között a Sikertudatos vezető, X & Y Generáció együttműködése, Flow érzés keltése munkatársainkban.
Palánkai Gábor gyakorlati szakember, aktív ügyvezető

PALÁNKAI GÁBOR

cégépítési szakember, üzleti mentor

 
Közel 20 éve vezet cégeket, épít vállalkozásokat, a saját gyakorlatából hozta létre azt a cégépítési módszertant, ami bizonyítottan működik a magyar KKV-kban, az étteremtől a termelő vállalkozásig. Vallja, hogy a cégvezetés egy önálló szakma, amit ugyanúgy kell tanulni, mint bármely mást, erre hozta létre az Ügyvezető Akadémiát.
Gyovai János magánvállalkozó, kereskedő, tréner

GYOVAI JÁNOS

magánvállalkozó, kereskedő, tréner, a Pest Vármegyei KISOSZ elnöke valamint a PMKIK (Kamara) alelnöke

 
Tanárként kezdte pályafutását, majd a kereskedelem lett fő tevékenységi köre. Jelenleg is működő sokrétű egyéni vállalkozását 1987-ben alapította. A kereskedelem mellett multinacionális cégeknél, pénzügyi területen 16 évet tevékenykedett.  Itt vált képzett tréneré. Tartott kommunikációs-, tárgyalástechnikai-, eladástechnikai-, motivációs-, vezetőképző-, személyiségfejlesztő-, csapatépítő-, DISC- és outdoor tréningeket. 2002 óta több ezer hallgató képzésében, fejlesztésében, motiválásában vett részt. A gazdasági életben végzett munkáját több alkalommal elismerték és jutalmazták, 2001-ben Miniszteri Dicsérő Oklevelet (Gazdasági Minisztérium), 2008-ben a Magyar Köztársaság Ezüst Érdemkeresztjét, majd 2010-ben a PMKIK legmagasabb kitüntetését a Peterdi Vince díjat kapta meg. 2014-ben a Nemzetgazdasági Minisztérium a kereskedelemben  végzett kimagasló, példamutató tevékenységéért Klauzál Gábor-díjjal tüntette ki. Küldetésének tartja a vállalkozói kultúra fejlesztését, a vállalkozók és vállalkozások segítését, támogatását.
Menü bezárása
X