2020. október

02okt09:0012:00Üzleti Reggeli

Több

Esemény leírása

Ezen a rendezvényen a Vizitündér Pihenőpark kap lehetőséget arra, hogy részletesebben bemutassa szolgáltatásait, de természetesen minden résztvevő röviden bemutatkozik és megismerteti saját vállalkozását a többiekkel. Ennek érdekében mindenki hozzon magával megfelelő számú névjegykártyát, vagy egyéb bemutatkozó anyagot, amit átadhat a résztvevőknek.

A Vizitündér Pihenőpark Újhartyán területén található, kiváló megközelíthetőséggel. A pihenőpark egy elmocsarasodott víztározó, és a hozzá tartozó partszakasz 2009-ben kezdődő rekonstrukciójával jött létre. A Vizitündér tó és a Pihenőpark 18 hektáros vízfelülettel, és a hozzá tartozó 13 hektáros parti szakasszal horgászatra, kirándulásra, sportolási lehetőségekre, aktív pihenésre nyújt lehetőséget vendégeinek.

Célunk a természeti kincsek megőrzésével, a békés, csendes környezet biztosítása a nyugodt, tartalmas pihenésre vágyóknak.

Emellett a környező települések közoktatási intézményeibe járó gyermekek, és az ott dolgozók, a közelünkben működő civil szervezetek-mint például nyugdíjas közösségek, fogyatékkal élők közösségei, egyesületek- számára biztosítjuk térítésmentesen a pihenés, és szabadidő eltöltésének lehetőségét.

A rendezvény szabadtéren, de fedett területen kerül megrendezésre.
Bemutatkoznak a helyszínen helyi sajtkészítő és pék kézművesek, kóstolóval.

Előadó: Gyovai János

REGISZTRÁCIÓ

 

Időpont

(Péntek) 09:00 - 12:00

Helyszín

Vizitündér-tó

2367 Újhartyán, külterület Határ út

Menü bezárása
X