2020. október

14okt09:0016:00Esemény elmaradEnneagram I.

Több

Esemény leírása

Enneagram I.  2 napos rendezvény
(személyiség típus karakterek)

„Talán a „legtöbb baj” a világon félreértésekből keletkezik – mert az emberek nem értik meg egymást.” Széchenyi István

Az ENNEAGRAM
Sikerének titka, hogy amíg a legtöbb személyiségtipológia csak leírja, jellemzi a különböző típusokat, addig az Enneagram segítséget is nyújt a kívánt változás irányába. Márpedig az emberek nem csak önmaguk és mások megismerésére, megértésére törekednek, hanem szeretnének változni és másokon is változtatni. Ezt a feladatot teljesíti tudományos alapokon állva az Enneagram. Nemcsak 9 személyiségtípust karakterizál, hanem a tipikus magatartások motivációira is rákérdez, megpróbálja az életrajzi összefüggéseket átvilágítani, az élet- és magatartási mintákat felfedni. A hajtóerők, törekvések, külső és belső jellemvonások megfogalmazása mellett meghatároz együttműködési irányelveket, kezelési stratégiát és felhívja a figyelmet a lehetséges csapdákra, illetve a fejlődés útjára.

A rendezvény célja:
A résztvevők megismerik az Enneagram gyakorlati rendszerét, akkor pontosan tudni fogják, kivel hogyan kell kommunikálni és együttműködni. Percek alatt képesek lesznek beazonosítani a körülöttük lévő embereket, hogy mi motiválja őket, hogy mire van szükségük és hogyan beszéljenek velük. Meg fogják érteni saját viselkedésüket, működésüket is, ezáltal megváltoztathatják az életüket!
Az előadáson azt a 9 karaktert fogják megismerni, amelybe mindenki tartozik. Az Enneagram nélkül olyan, mintha vakok lennénk emberi kapcsolatainkban. Amikor megismerik ezt a rendszert, úgy érzik majd, mintha nem csak néznének, hanem látnának is. Egy teljesen új világ tárul fel előttük.
Amikor felismerik saját karakterüket…ámulatba fognak esni, hogy mennyire pontos képet ad róluk! Rengeteg „aha” élményük lesz, amikor rokonaikat, barátaikat, munkatársaikat és ismerőseiket is elkezdik az új szemüvegen keresztül látni!

Előadó: Molnár Eszter

A kétnapos tréning díja: 25.000.- Ft.

REGISZTRÁCIÓ

 

Időpont

(Szerda) 09:00 - 16:00

Helyszín

Pest Megyei KISOSZ

1115 Budapest, Bartók Béla út 134.

Menü bezárása
X